Son Dakika! Erdoğan'ın Siirt mitingindeki bombalı saldırı girişimine yönelik soruşturmada 4 kişi gözaltına alındı
DİĞER   
10.12.2021 15:25:56
Son dakika! Erdoğan'ın Siirt mitingindeki bombalı saldırı girişimine yönelik soruşturma kapsamında polis ekipleri tarafından 4 kişi gözaltında alındı. Şahıslardan 3'ü ilk ifadesinde araç altına bomba düzeneğini yerleştirdiklerini itiraf etti.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 Aralık 2021 tarihindeki Siirt Mitingi'ne görevlendirilen polisin aracının altına mıknatıslı bomba yerleştirilmişti. Bomba düzeneği iki polisin dikkati sayesinde fark edilirken, büyük bir facia önlenmişti.EŞ ZAMANLI OPERASYONDA 4 KİŞİ YAKALANDISuikast girişimine yönelik çok yönlü araştırmalar sürerken, İçişleri Bakanlığı önemli gelişmeyi aktardı. Bakanlık tarafından paylaşılan son bilgilere göre; polis memurunun özel aracının altına mıknatıslı bomba yerleştirilmesi ile ilgili yürütülen soruşturmada bu sabah eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.İçişleri Bakanlığı'nın konuya ilişkin açıklaması ise şu şekilde;Mardin Nusaybin ilçesinde 04.12.2021 tarihinde, bir polis memuruna ait aracın altına yerleştirilen bomba düzeneği ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda; olayı gerçekleştirdiği belirlenen şahıslara yönelik bugün sabah saatlerinde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda A.D, S.D., Ş.A., A.A. isimli 4 şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan 3'ü ilk ifadesinde araç altına bomba düzeneğini yerleştirdiklerini itiraf etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Siirt mitingine saldırı hazırlığı
DİĞER   
5.12.2021 12:11:32

Mardin'in Nusaybin ilçesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Siirt'teki mitingine gidecek olan bir polis memurunun aracına yerleştirilen bombanın 1,5 kilo olduğu ve teröristler tarafından Suriye'den getirildiği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önceki gün gerçekleştirdiği Siirt mitingine yönelik büyük bir saldırı son anda engellendi. Binlerce masum vatandaşın canına kast edilmesi planlanan olayın detayları da çok geçmeden ortaya çıktı.

1,5 KİLOGRAM AĞIRLIĞINDA

Nusaybin ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Siirt'teki programı için görevlendirilen ekipte yer alan polis memurunun özel aracının altına yerleştirilen patlayıcının, teröristler tarafından Suriye'den getirildiğinin değerlendirildiği belirtildi. İçinde C-4 plastik patlayıcının da bulunduğu EYP'nin 1,5 kilogram ağırlığında olduğu bildirildi. Polis, şüphelileri bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yazarlar
En Çok Okunanlar
Sayfalar
Anketler
bağdat caddesi psikolog